Juiste Vorm is de onderneming van Alain Lankers, een website bouwer met een passie voor WordPress.

Sinds 2001 ben ik actief als webdesigner en heb ik aan diverse projecten gewerkt. Mijn expertise ligt in het realiseren van websites en webshops met WordPress. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het beveiligen en onderhouden van WordPress websites.

Juiste Vorm werkt, wanneer het nodig is, samen met een internationaal team van experts op gebied van hosting, ontwerp en ontwikkeling.

Stappenplan bouw website

Overleg
In een eerste fase worden je wensen in kaart gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Wat wil je bereiken met de website, wie is de doelgroep, welke uitstraling wil je en welke functionaliteiten moet de website hebben.

Offerte
Hierin vind je de uiteindelijke prijs op basis van je wensen. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen dan hoor je duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Ontwerp
Zodra de nodige bestanden zijn ontvangen (logo, fotomateriaal, …) wordt er begonnen met het grafisch ontwerpen van de website en worden je wensen vertaald naar het uiteindelijke ontwerp. Er wordt een ontwerpvoorstel gemaakt die je per e-mail ontvangt en op basis van de feedback eventueel verder wordt aangepast.

Ontwikkeling
Na definitieve goedkeuring van het grafisch voorstel wordt er overgegaan tot het technisch bouwen van de website. Het grafisch ontwerp wordt omgezet en geprogrammeerd naar een functionerende website. Vervolgens wordt de website gevuld met teksten en beeldmateriaal.

Oplevering
Als de bouw van de website klaar is ontvang je een link naar een testomgeving. Hier zie je voor het eerst de werkende website en heb je de gelegenheid deze uitgebreid te testen. Na de testfase wordt de website opgeleverd en verhuisd van de testomgeving naar de definitieve locatie op de server.

Onderhoud
Met WordPress kan je zelf de inhoud van de website aanpassen. Voor extra beveiliging en technisch onderhoud kan je een onderhoudscontract afsluiten.

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?