WordPress onderhoud

 

WordPress updates

Het up-to-date houden van WordPress core bestanden, plugins en thema’s is essentieel om te voorkomen dat je website het niet meer doet, traag wordt of dat je website gehackt wordt. Door technisch onderhoud aan je website is je website beter beveiligd en heb je de laatste nieuwe versie van je plugins, thema en WordPress.

Het technisch onderhouden van WordPress moet met expertise gebeuren en kan je beter niet zelf doen. Het is veel meer dan op een update knop drukken: updates kunnen voor conflicten zorgen waardoor bepaalde onderdelen in de website het niet meer doen. In het slechtste geval gaat de website uit de lucht of is het beheersysteem niet meer bereikbaar. Daarom zijn ook automatische updates geen goede keuze.

Dagelijks verschijnen er updates die oplossingen bevatten voor beveiligingslekken, problemen of nieuwe functionaliteiten. Je kan kiezen voor een dagelijkse controle op updates of voor een wekelijkse controle op updates.

WAAROM ONDERHOUD?

 

  • up-to-date blijven met de techniek
  • beter beveiligd en voorkomen dat je gehackt wordt
  • ervoor zorgen dat de website blijft werken
  • functionele vernieuwingen
  • herstellen van fouten in de code van de website
  • ervoor zorgen dat de website snel blijft

WordPress backups

Ook worden er periodiek backups genomen van de volledige website en van de database. Gaat er wat fout met je website dan heb je altijd nog een backup.

Je kan kiezen voor een dagelijkse backup of voor een wekelijkse backup.

Uptime monitor

Met een uptime monitor krijg ik een bericht wanneer je website offline gaat en kan ik tijdig ingrijpen om je website weer online te krijgen. Je kan er ook voor kiezen om deze meldingen zelf te ontvangen.

Database optimalisatie

Opruimen en optimaliseren van de database waardoor je database kleiner wordt en je website sneller zal inladen.

Inhoudelijke aanpassingen

Heb je geen tijd om zelf je website aan te passen met nieuwe teksten, afbeeldingen of producten. Dan kan ik zorgen voor de inhoudelijke aanpassingen.

Prijzen WordPress onderhoud

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?