WordPress webontwerp

 

Je wil graag een website of webshop laten bouwen en de inhoud van de website zelf kunnen aanpassen zonder veel technische kennis? Met WordPress is dit mogelijk.

Ik bouw de perfecte website of webshop voor jouw onderneming. Ik ontwerp en bouw alle websites met WordPress als content management systeem, zodat je zelf de inhoud van je website makkelijk kan aanpassen.

Voordelen WordPress

  • geen licentiekosten
  • eenvoudig uit te breiden (er zijn 55000 plugins)
  • eenvoudig in gebruik
  • grote community
  • zoekmachine vriendelijk

Een WordPress website kan op 2 manieren gebouwd worden: op basis van maatwerk of op basis van een kostenbesparende template.

Op basis van maatwerk ontwerp

De website kan ontwikkeld worden op basis van maatwerk, waarbij er een website grafisch ontworpen wordt volledig op maat naar uw wensen en daarna omgezet naar WordPress. Je hebt hierin de vrijheid om zelf te bepalen wat je wenst zonder afhankelijk te zijn van beperkingen binnen een aangeschafte template. De kosten bij maatwerk liggen aanzienlijk hoger dan bij een template.

Op basis van een template

Of het kan ook op basis van een bestaande WordPress template. Er zijn diverse websites waar WordPress templates aangeschaft kunnen worden. De bekendste is Themeforest. Met de aanschaf van een template bespaar je de ontwerpkosten en de kosten voor het omzetten van het ontwerp naar een website. Deze aangeschafte template kan binnen de mogelijkheden aangepast worden naar uw wensen en huisstijl.

  • WordPress 37% 37%
  • Joomla 2,6% 2,6%
  • Drupal 1,7% 1,7%

% van alle websites

  • Squarespace 1,5% 1,5%
  • Wix 1,3% 1,3%

Een betaalbare website

Sterk design
Een eigentijds design voor uw website die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Een design op basis van maatwerk of op basis van een template.

Responsive
Alle websites die ik bouw worden responsive gebouwd. Websites die responsive gebouwd worden passen zich automatisch aan aan het gebruikte formaat beeldscherm.

Uitbreidbaar
Dankzij het gebruik van plugins is jouw WordPress website uitbreidbaar met extra functionaliteiten.

Zelf inhoud aanpassen
Met WordPress kan je op een eenvoudige manier zelf de inhoud van jouw website of webshop aanpassen. Voor het technisch onderhoud en beveiliging van de website is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

Handleiding
Bij oplevering van uw website in WordPress ontvang je een op maat geschreven handleiding waarin duidelijk staat hoe je het systeem zelf  kan beheren. Aanvullende vragen kan je uiteraard steeds blijven stellen.

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?